Topro Troja

topro trojaDe lichtgewicht Topro Troja rollator is voor mensen die minder goed ter been zijn een populair loophulpmiddel vanwege de veiligheid, flexibiliteit en het gebruiksgemak. De rollator is snel inklapbaar en daarmee gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. U vergroot hiermee uw leefwereld en komt overal waar u wilt zijn.

Een lichtgewicht rollator die optimale stabiliteit biedt

De Topro Troja rollator is licht van gewicht, maar evengoed zeer stabiel. Met deze rollator heeft u optimale grip en controle over de situatie. Een loophulpmiddel moet comfortabel zijn en voldoende veiligheid bieden. Dat is met deze rollator het geval. De Topro Troja heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar ook vele handige en noodzakelijke functies. De hoogwaardige remmen zijn licht te bedienen. De remkabels zijn weggewerkt in het frame, zodat u tijdens het lopen achter uw rollator niet gehinderd wordt door losse kabels. De rollator is uitgerust met een handige stapsteun en antistootrand.

Een loophulp voor in en om huis én voor op locatie

Met de Topro Troja kunt u in en om huis uit de voeten, maar ook elders op locatie. Er zit een trekkoord in het zitje, waarmee de rollator in een handomdraai ingeklapt is. De duwstangen kunnen in het rollatorframe worden gestoken. Het maakt deze rollator geschikt om mee te nemen in de auto, trein, bus of taxi. De rollator is niet zwaar en dus goed te tillen.

Vele accessoires die het lopen nog aangenamer maken

De Topro Troja rollator biedt vele extra’s, die het nog aangenamer maken om er een stukje mee te lopen. De rollator heeft een ademende, zachte zitsteun en een inklapbaar boodschappenmandje. U kunt kiezen uit vele accessoires als een dienblad, rugsteun, onderarmschalen, wandelstokhouder, zuurstoffleshouder, houder met lampje of paraplu. Deze favoriete rollator is verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.

Bestel op bol.com