Topro Troja 2G

topro troja 2gDe Topro Troja 2G is een complete rollator, die niet alleen gebruiksvriendelijk en comfortabel is maar ook optimale stabiliteit en veiligheid biedt. Deze allround rollator is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat u altijd een loophulp heeft die aansluit bij uw persoonlijke wens en fysiek.

Verschillende typen Topro Troja rollators

Er bestaat van de Topro Troja 2G rollator een basic, standaard en premium uitvoering. Ze hebben verschillende specificaties, maar garanderen alle dat u zich veilig en prettig kunt voortbewegen. De rollator is uitgerust met rubber banden die veel grip geven. De zachte banden zorgen ervoor dat u ook over wat ongelijke ondergrond goed vooruitkomt en geen last van schokken heeft. Veiligheid is geborgd met ergonomische handgrepen, een bel, duidelijke reflectoren en licht bedienbare remmen. De premium rollator beschikt bovendien over automatische LED-verlichting als het donker wordt en een speciaal val-alarm met sensor. Er volgt automatisch een meldingsbericht als de rollator kantelt.

De rollator is snel inklapbaar en gemakkelijk mee te nemen

Een Topro Troja 2G heeft vele handige functies. In het zitje zit een koordje om de loophulp in te klappen. De duwstangen kunnen in het frame worden geschoven en de wielen zijn gemakkelijk te verwijderen, zodat de goed tilbare rollator prima kan worden meegenomen in de auto, bus of trein. Het neemt inklapbaar weinig ruimte in. Boodschappen doen met de Topro Troja rollator is geen probleem. De loophulp heeft een boodschappenmandje dat afneembaar en afsluitbaar is.

De Topro Troja 2G beschikt over handige accessoires

De Topro Troja 2G rollator is geheel naar uw wens af te stellen en uit te breiden. Een dienblad om uw eten en drinken op te zetten en dit veilig naar uw zitplaats te brengen. Een wandelstokhouder, zuurstoffleshouder, tashouder, rugsteun of paraplu. Met deze rollator kunt u altijd uit de voeten.

Bestel op bol.com