Topro Olympos

topro-olymposEen stevige, stabiele en gerieflijke rollator voor binnen en buiten. Met de Topro Olympos gaat en staat u waar u wilt. Het is een ideale rollator die op elke ondergrond zijn dienst bewijst. Niet alleen op egale vloeren, maar ook op zand, grind en gras ondersteunt deze rollator u op uw weg voorwaarts.

Een rollator die buiten op elke ondergrond vooruitkomt

Met de Topro Olympos kunt u zich thuis prima redden, maar deze rollator is bij uitstek geschikt voor buiten. De loophulp is voorzien van grote en brede comfortwielen die voor grip op elke bodemsoort zorgen. Dit geeft in combinatie met het brede frame een veilig gevoel. Oneffenheden als hobbels, kuilen en drempels neemt deze rollator zonder problemen. De zachte rubber banden vangen bovendien schokken op, zodat het lopen veel prettiger wordt.

De allround rollator is er in een medium en small uitvoering

De zilvergrijze Topro Olympos is verkrijgbaar in twee maten: medium en small. De medium uitvoering is bestemd voor gebruikers die tussen de anderhalve meter en twee meter lang zijn. De small versie is beter voor gebruikers met een lengte tussen de 1,30 en 1,70 meter. Over het algemeen wordt aangeraden om bij een lichaamslengte boven de 1,55 meter te kiezen voor een medium rollator. De Topro Olympos is belastbaar tot 150 kilogram. De degelijke rollator heeft instelbare remmen en een handig mandje aan de voorzijde.

Handige accessoires voor de rollator

De Topro Olympos is eenvoudig met één hand in te klappen en blijft in opgevouwen stand stabiel staan. Door het lage gewicht (tussen de 8 en 8,6 kilogram) is deze rollator goed mee te nemen in de auto, bus, taxi of trein. De Olympos is gemaakt van duurzaam aluminium en kunststof en is ook in een premium model verkrijgbaar, compleet met automatisch werkende LED-verlichting en een val-alarm met sensor die waarschuwt als de rollator omvalt. De rollator kan worden voorzien van accessoires als een wandelstokhouder, rugsteun en zitsteun.

Bestel op bol.com