Quatro rollator

quatro rollatorDe Quatro rollator behoort tot de meest populaire en verkochte rollators. Dat is niet zo vreemd. De duurzame rollator blinkt uit door de hoge mate van comfort, stabiliteit en veiligheid. En dat ook nog eens voor een lage prijs. Met de Quatro z400e haalt u betaalbare topkwaliteit in huis, zoals ook door tests wordt aangetoond.

Veilig winkelen en wandelen

De Quatro rollator is uw ideale bondgenoot tijdens uw wandelingetjes in en om het huis. Op de uiterst wendbare rollator kan een dienblad worden geplaatst, zodat u gemakkelijk eten en drinken uit de keuken kunt halen. U kunt ook veilig met deze rollator gaan winkelen. De boodschappen plaatst u simpel in het boodschappenmandje aan de voorzijde. En als u onderweg even wilt uitrusten, kan dat ook. De Quatro z400e beschikt over een ruim zitvlak waarop u even fijn kunt zitten. De zithoogte bedraagt 60 centimeter.

Een duurzame en stevige rollator

De Quatro z400e is een duurzame en stevige rollator, die gemaakt is van staal. De rollator is geschikt voor gebruikers die maximaal 130 kilogram wegen. Veiligheid staat voorop bij het gebruik van een rollator. De Quatro beschikt over zachte, ergonomische handgrepen die het gevoel van stabiliteit vergroten. De rollator heeft speciale parkeerremmen, zodat uw loophulp wordt geblokkeerd als u wilt gaan zitten. Het gevaar van vallen wordt hiermee geminimaliseerd.

Snel inklapbaar en eenvoudig te vervoeren

De Quatro rollator is snel inklapbaar, zodat deze gemakkelijk te vervoeren is. De rollator heeft een instelbare hoogte van 78 tot 97 centimeter en een breedte van 59 centimeter. Het gewicht bedraagt nog geen tien kilo, zonder dienblad en mandje. De rollator is daarmee licht genoeg om over een hobbel of drempel te tillen. Deze populaire rollator is verkrijgbaar in de kleuren zilvergrijs en paarsblauw en standaard uitgerust met ergonomische handgrepen, dienblad en stokhouder.

Bestel op bol.com